Sinds 2003 Salsa.be, check it out our salsa website and agenda!

 
 

Geachte salseras en salseros,

Salsa.be bestaat sinds 2003. Wat gaat het snel hť. We weten nog goed hoe we samen in Antwerpen (Bonapartedok) op het dek bij Salsa Titanico (Els en Percy) op een zondagavond plannen aan het smeden waren om de Salsa in de Denderstreek te promoten. Hoe konden we dat beter doen dan met het opkomende internet. Zijn we er in geslaagd? We vermoeden van wel! Hopelijk blijft het ook zo want we kunnen niet onkennen dat de crisis ook zijn sporen nalaat in de Salsa wereld.

Als we even terugkijken dan heeft onze website een evolutie doorgemaakt sinds 2003.

Wat ooit de bedoeling was om een site te maken om de Salsa in de Denderstreek te promoten is de laatste 15 jaar geŽvolueerd tot ťťn van de meest bezocht websites van BelgiŽ. Met pieken van rond de 1.215 unieke bezoekers per dag en 28.864 unieke gebruikers.
Eind 2009 zijn we met onze nieuwe website van start gegaan. Onze dank gaat naar het Team van New-Media Groep om ons bij te staan onze website in een nieuw kleedje te steken. Daar bovenop kregen we sinds januari 2010 van Google een rating 4 wat ons op de 34de plaats brengt van de "Most visited Salsa websites in the world". Ook bereikbaar via sociale media, klik op de banner.

Like Salsa.be on facebook

Sinds 2003 en tot op heden bereikt onze wekelijkse Salsa News brief meer dan 10.893 adressen. Onze online news agenda die eerst enkel en alleen bedoeld was voor onze eigen cursisten is via mondreclame uitgegroeid tot een handige online salsa agenda sinds september 2009, met onze dank aan alle medewerkers o.a. Ronan, Vincent (webmaster), El Rubio, Dj Pepe, Javier (Latin Music) & Andrť (SalsaInfo.nl). Sinds 2011 kan je ook onze salsa agenda op je Smarthphone plaatsen. Met één klik onmiddelijk toegang tot onze salsa agenda.
Voor het eerst is er een samenwerking in België voor een Salsa Agenda en het verspreiden van een wekelijkse salsa nieuwsbrief.
Ook onze dank aan organisatoren voor de gratis tickets die we over al de jaren hebben mogen weggeven

We hopen nog jaren door te gaan met het promoten van de Salsa. Hopelijk kunnen we ook rekenen op jullie steun om de salsa in leven te houden.

Langs deze bedanken we iedereen die ons geholpen heeft in die afgelopen jaren. Ook de wekelijkse bezoekers op Salsa Parties in België. Het is dankzij jullie dat de parties blijven bestaan!!!

Mvg Ronan, Daisy & Luc.

°Sabor Tropical Hasta La Muerte!