Het ontstaan van SaborTopical.be - Sabor Tropical Team

 
 
Sabor Tropical Team - Salsa  in België - promoten Salsa info in België

 

English  Nederlands  Español  Français  Deutsche  Portoges  Italiana 

Hier een paar woordjes uitleg over het ontstaan van Sabor Tropical.

We zijn een groep Salsa fanaten, sommigen onder ons dansen reeds geruime tijd Salsa, Merengue en Bachata. Bijna ieder weekend zijn we wel ergens te vinden in het Antwerpse. Onder andere bij Salsa Ambiente, Axxes, Salsa Picante, Salsa De La Rosa, en natuurlijk Cafe Local ( in deze laatste locatie spelen Salsa bands live en ben je in een sfeer van Cuba in de jaren 50).

We vonden dat er in de streek rond Aalst niks te beleven was op het gebied van Salsa en toen men ons vertelde dat het hier in de streek toch nooit iets zou worden, was dat genoeg om onze hoofden eens bij elkaar te steken om te bewijzen dat als je echt in iets gelooft het toch een keer moet lukken, en het resultaat mag gezien worden. Het kind moest een naam hebben: Sabor Tropical werd geboren. Na het succes van de tweede Sabor Tropical en met de concurrentie in de streek hebben we besloten om de domeinnaam te kopen en een website te maken die zal dienst doen als ons visitekaartje. Met dank aan onze webmaster die een staaltje van zijn kunnen heeft neergezet. En met het volgende in ons achterhoofd dat onze tijd hier op de wereld vol met stress en van korte duur is. Dus mensen neem deze kans en geniet van deze unieke muziek en sfeer, dit is onze bijdrage voor een gelukkiger leven. Jullie glimlach en Salsa dansplezier is onze beloning van urenlang, ťn vrijwillige inzet ! Ons werk laat u allen meegenieten in een gezellig kader en losse sfeer van de CaraÔben... en waarom niet naar de toekomst toe eens met een live Salsa orkest?

 

Indien jullie vragen hebben of meer info wensen stuur ons dan een mail of spreek ons aan en we zullen jullie met veel plezier helpen met raad en danspasjes. Meer info over onze Salsa, Merengue en Bachata lessen kan je vinden op deze pagina. Wensen jullie op de hoogte te blijven stuur dan een mail naar info@salsa.be.

°Hasta la průxima fiesta! Sabor Tropical Team