Samenwerking Latin Emagazine - Salsa Latinnet!

 
 

Salsa Info E-magazine
 Agendafusie Salsa Latinnet en Salsa.be

Salsa Latinnet en Salsa.be staan al jarenlang voor betrouwbare informatie in BelgiŽ en Nederland, met Zuid-Nederland en Vlaanderen als overlappend werkgebied.

Gezien de jarenlange samenwerking en goede vertrouwensrelatie tussen beide partijen, zijn de koppen bij elkaar gestoken. Onder het motto, elk zijn specialiteit, zal de partykalender van Sabor Tropical voortaan ook op Salsa Latinnet geraadpleegd kunnen worden. We zijn ervan overtuigd dat dit voor de Salsa in BelgiŽ, een positieve ontwikkeling is.

Bezoekers krijgen op beide sites een duidelijk en betrouwbaar partyoverzicht. Vanuit het Belgische overzicht www.salsa.be, kunnen zij met 1 klik overschakelen naar het Nederlandse overzicht Salsa Latinnet en andersom.

Salsa.be houdt in de verschillende Belgische provincies de vinger aan de pols. Dat komt de betrouwbaarheid van het overzicht ten goede. Vragen, opmerkingen en suggesties kunnen zoals altijd gericht worden aan info@latin-magazine.com en info@salsa.be

Kennismaking met Salsa Info :

Toen André Lambeck in 1996 begon met salsadansen, kon hij niet vermoeden dat deze hobby zou uitgroeien tot een volledige dagtaak.

Uit André’s passie voor salsa en fotografie ontstond in 1998 Salsa Lamanca, een fotowebsite met een bescheiden uitgaansagenda voor Zuid-Nederland en België. Er was in die tijd nog niet zo’n groot internetaanbod op dit gebied, en de bezoekersaantallen uit zowel Nederland als België stegen snel.

De foto's openden deuren naar grote evenementen en artiesten. Het netwerk breidde zich uit en het informatieaanbod op de website groeide. Uiteindelijk leidde dit in 2000 tot een splitsing tussen Algemene Info (www.salsainfo.nl) en Foto's en interviews met artiesten (www.latinartiesten.nl).

Tegenwoordig houdt Salsa Info zich bezig met de promotie van latin evenementen en is o.a. nauw betrokken bij de organisatie van het Cubamania festival, en verleent advies aan andere organisaties. Daarnaast is www.salsainfo.nl is met zijn uitgebreide uitgaanskalender ťťn van de best bezochte latin sites van Nederland.

Agendapartners

Nederland en België zijn dicht bevolkt qua bewoners en activiteiten. Om zijn bezoekers optimaal te bedienen, werkt Salsa Latinnet samen met een aantal betrouwbare regionale agendapartners. Deze partnersites verstrekken informatie gericht op een specifieke regio, of een bepaald thema. De beheerders ervan zitten dicht op het vuur, en kunnen daardoor de kwaliteit van de informatie goed bewaken. Zo is Salsa Info inmiddels opgesplitst in salsainfo.nl en salsainfo.be, waarbij de Belgische partyagenda volledig beheerd wordt door partner Salsa.be. Een intensieve samenwerking onder het mom van “Schoenmaker blijf bij je leest”, waar zowel de bezoekers als de beheerders van profiteren.

Salsa Latinnet gekend voor zijn uitstekende salsa agenda voor Nederland.

Bezoek dus snel even onze website.

 
Salsainfo.nl - salsa agenda Nederland - festivalsSalsa Info E-magazine Nederland & BelgiŽ