Dj Pepe Presents : SalsaBocadero - Antwerpen!

 
 
Salsa Bocadero Hangar 29 Rijnkaai Antwerpen

 


SalsaBocadero :

Welkom op de coolste Salsa hotspot van Antwerpen. Dj Pepe start voor het 10de jaar op rij. Openingsavond op dinsdag 16 mei tot en met dinsdag 6 september kan je terecht in Bocadero te Antwerpen. 20u gratis Salsa, Bachata, Kizomba initiatielessen door dansclub Bailando en gast dansscholen!

Salsa Bocadero 2023 : met een betere licht- en geluidsinstallatie, optimale 400m2 dansvloer en een grotere oppervlakte zodat de dansvloer volledig voor de dansers ter beschikking is.

SalsaBocadero waar je kan dansen onder de palmbomen en een gezellige babbel kan maken. De slogan is "Salsa Tropical" Met de beste Salsa, Merengue en Bachata.

Je kan er genieten van de zonsondergang met een Mojito aan de buitenbar of onder het overdekt terras met de salsa hits, aan elkaar gemixt door Dj Pepe & nationale en internationale Guest Dj's.

Centraal aan het water ligt het restaurant, een gezellige, mooie locatie van waaruit dagelijks een dinner (ŗ la carte) wordt geserveerd. Reserveren voor het restaurant kan enkel telefonisch gebeuren op het nummer 0478/08.86.90.

Ruime parking - Gesteund door : Salitos, salsacontact.be en Salsa.be.

Gratis Toegang - Programma : 20h00 Workshop | 21h00 - 02h30 Party

Adres : Bocadero - HANGAR 29 Waagnatie - Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen
Like Salsa.be on facebook