Salsa danslessen beginners te Aalst Move Dancecenter door  Sabor Tropical


 

Danslessen Salsa beginners.

Elke nieuwe lessenreeks "Salsa Beginners" wordt voorafgegaan door een gratis les.

Er wordt meerdere malen per jaar een cursus opgestart zodat u op verschillende momenten de mogelijkheid hebt om te starten. De lessen gaan door op dinsdag (behalve de eerste gratis les op zondag) echter niet tijdens schoolvakanties en op feestdagen.

Het is geen vereiste om je als koppel in te schrijven. Het is wel handig om een vriend, vriendin of collega in te schrijven om zo in de week wat te kunnen oefenen. Meestal is de verhouding van onze lessen rond de 50% dames en heren.

Lesgevers hebben meer dan 25 jaar ervaring : Cuba, Puerto Rico, Rep. Dominicana, Antigua & Brugal 2003 Benelux.

Dansstijl salsa beginners:

De Salsa is een dans die is onstaan door het mengen van verschillende ritmes met als basis de "Mambo". Vandaar dat men ook bij het aanleren van de basis de term "Mambo basic" zal horen. Er gaan verschillende verhalen van hoe en waar de Salsa is onstaan. Het is één van de mooiste dansen die er zijn.

Deze aanstekelijke muziek brengt je in een vakantiesfeer op elke Salsa Party. Door onze jarenlange ervaring in Cuba, Puerto Rico, Dominicaanse Republiek, en verschillende eilanden in de Caraïben ben je op het juiste adres. Reeds honderden curusisten van over héél België hebben de Salsa bij ons aangeleerd en hopelijk ben jij in de toekomst er eentje van.

Er worden elk dansseizoen ook steeds 2 cursussen Salsa Beginners cursussen georganiseerd, waarvan de eerste les steeds gratis is en je vrijblijvend kan deelnemen. De Salsa die we aanleren is afkomstig uit Colombia, Cuba en Puerto Rico dus zoals de latino's het zo mooi kunnen zeggen: "Salsa Pura". Geen L.A, of New York style. Laat je gewoon besmetten door deze microbe en probeer deze gratische lessen eens uit!

Bij deze nodigen we je uit om een kijkje te komen nemen tijdens de lessen. We beantwoorden graag nog eventuele vragen via info@salsa.be. of 0475/72 66 79. Foto's danslessen.

Te volgen reeksen : Merengue / Bachata - Salsa Beginners - Salsa Semi - Salsa Gevorderden - Salsa Gevorderden Plus - Rueda de Casino (Cubaanse Salsa)

Cursus Salsa Beginners 8 lessen :

Lessen op dinsdag 18u45 - 20u00 (1u15 les) Prijs 75 € p.p.

?/?/2022 (Vrijblijvende les op zondag 14u ) - ?/? Ė ?/? Ė ?/? Ė ?/? Ė ?/? Ė ?/? Ė ?/?.

OPGELET! : Op ?/?/2022 (zon 14u) KAN U DE EERSTE LES VRIJBLIJVEND MEEVOLGEN. Voor meer informatie over de lessen:- Tel 0475-72 66 79 - info@salsa.be of www.Move-Dancecenter.com Wijngaardveld 6 (Industriezone Noord V) 9300 Aalst.